Barion Pixel

Peti / 1971 Cadillac Eldorado

Fenyő Miklóssal szólva, eljön az az idő, amikor úgy érzi az ember, hogy jó lenne a biciklit Cadillacre cserélni. Egy darabig próbáltam ész érvekkel lebeszélni magamat, de a vágy egyre nőtt és egy nem sokat ígérő, depresszív januári délután úgy döntöttem, hogy tényleg rövid az élet ahhoz, hogy a ráció nevében érdemes lenne egy kvázi autós karezza állapotában leledzeni. Na és ha már, akkor legyen cabrio.Elindultunk érte Gyulára a Barátnőm autójával. Debrecen után fogott meg a rendőr és elvette a forgalmit. Haza az enyémért. A cél előtt nem sokkal második forgalmit is leadtuk. Akkor már nem lévén több autó, illetve az idő is nagyon előrehaladt, nem fordultunk vissza, hanem folytattuk az utat. Hazafelé nem volt őszinte a mosolyom egy ismeretlen, 40 éves autóval és egy forgalmiját vesztett kísérővel a sötét januári estében átvágni az országon, de újabb meglepetés nem volt. Illetve igen, de azzal már később szolgáltak Ajtófélfáék…

Tulajdonosváltáskor esedékes újra-OT előtti kozmetikai és kisebb funkcionális beavatkozások okán gördültem el a Flamin’ műhelybe, aminek a kapuja kicsit hosszabb időre zárult be, mint ahogy azt terveztük.
Ugyanaz történt, mint amikor az ember hazaviszi az év playmate-jét és levetkőzteti. Az ápol, s eltakar tematika szétpukkadt, a kis beavatkozásból nagyobb lett, aztán az alváz és a kasztni “elváltak egymástól, mint ágtól a levél”. Cserébe viszont megismertem egy nagyon kedélyes társaságot, akikkel a kapcsolat remélem, tovább mélyül a tapolcai találkozók során, ami most már obligát program.

Hurrá! Tegnap (6/26/12) visszakerült a fényező műhelyből és kezdődik az összerakás.Mivel már csak két hét volt hátra a veterán minősítőig, az összeszerelés rohamléptekkel indult. A vége olyan volt, mint az Overhaulingban, hogy 10-re mentünk a vizsgára, de 9-kor még nem volt lecsukva a motorháztető. A megmérettetést sikerrel abszolválta és mivel már korábban OT volt, kisebb-nagyobb döccenőkkel a pirosindex mizériát is sikerült áthidalni.Annyira azért nem sikerült belőni, hogy a műszaki vizsgának is nekimenjünk, úgyhogy elutazott egy kis utókezelésre Szerviznorbihoz. Csinált belőle egy olyan vadállatot, hogy jobban ugrik, mint a Buick. Van még vele teendő, de végre már lehet használni.

Megnéznéd élőben is?
Akkor ne hagyd ki a következő találkozónkat:

Nézz szét a V8 Fanatics garázsban: V8 Dream Team.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük