Barion Pixel

Eseménynaptár

Ne maradj le semmiről!
A V8 Fanatics eseménynaptárában megpróbálunk minden hazai Amerikai autós eseményt, találkozót és kiállítást összegyűjteni egy helyre.
A naptárakban található eseményekből a neked érdekeseket egy kattintással hozzáadhatod a saját naptáradhoz, de szintén egy kattintással a teljes naptárat is szinkronizálhatod a saját naptáradba, így a későbbiekben meghirdetett események is automatikusan megjelennek a naptáradban.
Az automatikus szinkron miatt 2 naptárat készítünk.
A V8 Fanatics eseménynaptárban a saját nagy rendezvényeink mellett, zömmel Kelet-Magyarországi kisebb gurulásokat, parkoló partykat is közzéteszünk.
Az Amerikai autós eseménynaptárban az összes hazai Amerikai autós találkozót, fesztivált és kiállítást megtalálod.

A kék nyilakkal lapozhatod a hónapokat.
Az eseménynévre kattintva megjelenik az esemény teljes leírása, a felugró ablak alján pedig a “másolás saját naptárba” link, amivel a kiválasztott eseményt egyszerűen hozzáadhatod a google naptáradhoz! 
Kattints a linkre, mobilon válaszd ki, hogy a naptár alkalmazás, vagy a böngésző nyissa meg az eseményt. 
Ha megnyitotta az eseményt, igény szerint állíts be magadnak értesítést hogy ne aznap szóljon mert már lehet hogy késő. (Akár több értesítést is beállíthatsz. pl.: 4 héttel, 2 héttel, 1 héttel, és 2 nappal előtte értesítsen. ) 
Mentés gomb, és kész is vagy. (azért ellenőrizd a naptárad, hogy tényleg bekerült-e az esemény.

Ha minden eseményünkre kíváncsi vagy, akkor a jobb alsó sarok +Google calendar ikonnal az egész naptárat hozzáadhatod a sajátodhoz. Nyugi nem fogjuk szétoffolni, évente 5-6 esemény lesz benne csak. 
Apró szépséghiba hogy az esemény illetve a komplett naptár hozzáadása után a naptárad beállításainál még be kell kapcsolnod a láthatóságot, meg a szinkronizálást is.
Ja, meg az előre beállított értesítések se mennek át, így magadnak kell beállítani. Beállíthatod pl hogy az esemény előtt 4 héttel, 2 héttel, 5 nappal, mondjuk reggel 9-kor dobjon egy értesítést a telefonod. Ha sikeresen szinkronizáltad akkor már 100%-osan működik, ha új esemény van, rögtön megjelenik a telefonod naptárában, ha meglévő eseménynél van új infó, az is frissül, értesítést ezekről nem kapsz, de legalább megjelenik a naptáradban, már csak az értesítéseket kell beállítanod ha érdekel. Ha nem érdekel egy esemény nincs teendőd, alapból nem fog értesítést küldeni.
Próbáld ki! Teszteld! Használd egészséggel!

Ha e-mail értesitést is szeretnél kapni az új eseményeinkről, csatlakozz a V8 Fanatics események google csoporthoz az alábbi linken: https://groups.google.com/d/forum/v8fanaticsesemenyek

Ha vizuális típus vagy, nézd meg itt a Hazai Amerikai autós események gyűjteményét.