Barion Pixel

Adó 1%

Kedves Fanatikusok!

Miért adjam az adóm 1%-át a V8FANATICS-nak?
Az adó 1% felajánlása Önnek semmibe sem kerül, csupán két percet kérünk, amíg kitölti a rendelkező nyilatkozatot. De Nekünk az adójának 1 %-ka segít, hogy – színvonalasabb amerikai autós találkozókat, túrákat, bemutatókat, kiállításokat szervezzünk- még több emberrel ismertessük, szerettessük meg az amerikai autókat, hozzájuk kapcsolódó kultúrát.

Hogyan ajánlhatom fel adóm 1%-át?
Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2024. május 20-ig az szja-bevallási formától függetlenül is megteheti.
Adószámunk: 19141088-1-15

Amennyiben ügyfélkapun keresztül szeretné megtenni felajánlását, akkor ezt könnyedén az alábbi webes felületen megteheti: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/
Ha nincs ügyfélkapuja, akkor itt tudhatja meg, hogy kell regisztrálni: https://ugyfelkapu.gov.hu/
Vagy regisztráció nélkül itt is kitöltheti az 1+1%-os nyilatkozatát: https://webnyk.nav.gov.hu/app/public.action#index

Papír alapon a https://v8fanatics.hu/wp-content/uploads/2024/01/23EGYSZA.pdf nyomtatványt kitöltve lezárt borítékban postán feladható, illetve a NAV ügyfélszolgálatán személyesen is leadható a nyilatkozat.

Mi történik, ha nem ajánlom fel az 1%-ot?
Amennyiben az adófizető állampolgár nem rendelkezik az egy százalék felajánlásáról, úgy az összeg az állam pénztárába kerül, mint befizetett adó.
Mi történik, ha rendelkezem az adóm 1%-ával?
Ez esetben az adóbevalláskor beadott, szabályosan leadott adó 1% rendelkező nyilatkozatokat a NAV összesíti, az egyes szervezetekre lebontja, és átutalja a felajánlott pénzt. Minden adófizető felajánlása duplán számít! Az adó egy százalékát kétszer ajánlhatja fel: egyiket egy nonprofit szervezetnek, a másikat egy egyháznak vagy költségvetési előirányzatnak, így 1+1%-ról rendelkezhet. Majd a honlapunkon nyomon követhetik a hozzánk érkezett összeg sorsát is.

Ha felkeltettük érdeklődését és többet szeretne megtudni Rólunk, akkor kérjük látogasson el a honlapunkra: https://v8fanatics.hu/ vagy facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/v8fanatics esetleg youtube csatornánkra: https://www.youtube.com/channel/UCwKvbnmg_7_AFCmoXwE0QWw.Köszönjük a segítségét!