Barion Pixel

Rólunk


Üdv minden amerikai autókat kedvelőnek!
2014 szeptember 6-án délután a NyírPláza parkolójában elindult valami, megtartottuk az első Nyíregyházán rendezett amerikai autós találkozót.
Baráti társaságként kezdtük, majd egyesületként folytattuk, de céljaink és lelkesedésünk az évek alatt nem változott.
Kelet-Magyarországi csapat vagyunk, de az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják hogy nincsenek határok. Rendezvényeinkre az ország minden tájáról, és külföldről is nagy számban érkeznek Amerikai autósok és érdeklődők.


Céljaink és tevékenységünk.:

  • Az Amerikai és Amerikai veterán autók tulajdonosainak, használóinak és kedvelőinek összefogása és érdekképviselete.
  • Felkelteni az Amerikai és Veterán autók iránti érdeklődést.
  • Nyilvános találkozók, bemutatók, kiállítások szervezésével bemutatni az Amerikai autógyártók legendás és kevésbe ismert típusait.
  • Amerikai és veterán autótulajdonosoknak és leendő tulajdonosoknak szakmai segítség nyújtása beszerzéssel, üzemeltetéssel, karbantartással, javítással kapcsolatban.
  • Aktívan hozzájárulni az Amerikai és Veterán gépjárművek állagmegóvásához, restaurálásához.
  • Autós túrák szervezésével és támogatásával gazdagítani a technika, a természet, a kultúra, Magyarország és más népek és országok megismerésének lehetőségeit, ezáltal hozzájárulni a természetszeretet, hazaszeretet és más népek közötti barátság elmélyítéséhez.
  • Szakmai kiadványok, műszaki leírások, dokumentációk, karbantartási utasítások beszerzésével segíteni az üzemeltetést, restaurálást és állagmegóvást.
  • Az Amerikai és Veteránautózás népszerűsítése érdekében reklámanyagok, promóvideók, élménybeszámolók készítése és terjesztése.
  • Nyilvános honlapot és Facebook oldalt üzemeltetünk, (facebook.com/v8fanatics) ahol naprakészen tájékoztatjuk a tagokat és érdeklődőket az Amerikai és Veteránautózással kapcsolatos hírekről, újdonságokról, eseményekről és rendezvényekről.

Egyetértesz céljainkkal, tetszik amit csinálunk?
Szeretnéd ha folytatnánk?
Szeretnéd ha még színvonalasabb rendezvényeket hoznánk tető alá?
Támogass minket adód 1%-kával.
https://v8fanatics.hu/ado-1/

V8 Fanatics Google eseménynaptár:

facebook oldalunk: http://facebook.com/v8fanatics

youtube csatornánk: https://www.youtube.com/@v8fanatics8

Instagram: https://www.instagram.com/v8_fanatics

TikTok: https://www.tiktok.com/@v8fanatics