Barion Pixel

USACARS.hu Amerikai autós eseménynaptár

Ha Amerikai autó kedvelő vagy és idén sem szeretnél lemaradni kedvenc rendezvényeidről, esetleg kíváncsi vagy azokra is ahol eddig még nem voltál, akkor ez a poszt neked szól.

Próbáld ki az USACARS.hu Google naptárat, ahol átlátható formában egy csokorba gyűjtjük nektek az összes hazai amerikai autós rendezvényt.

Itt találod:

A naptárban ha egy eseményre kattintasz, egyrészt teljes leírást kapsz linkkel, részletekkel, másrészt ha érdekel, egy-két kattintással hozzáadhatod az eseményt a saját Google naptáradhoz.

Ha minden eseményre kíváncsi vagy, akkor a jobb alsó sarok +Google calendar ikonnal az egész naptárat hozzáadhatod a sajátodhoz.

Az esemény illetve a komplett naptár hozzáadása után a naptárad beállításainál még be kell kapcsolnod a láthatóságot, meg a szinkronizálást is.

Ha sikeresen szinkronizáltad akkor már 100%-osan működik, ha új esemény van, rögtön megjelenik a telefonod naptárában, ha meglévő eseménynél van új infó, az is frissül, már csak az értesítéseket kell beállítanod ha érdekel. Ha nem érdekel egy esemény nincs teendőd, alapból nem fog értesítést küldeni semmiről. Tehát csendben szinkronizál a háttérben, soha nem zümmög, nem sípol, nem fütyöl, de a telefonod naptárában mindig friss infókat látsz majd arról hogy mikor és hol lesznek Amerikai autós rendezvények.

Próbáld ki! Teszteld! Használd egészséggel!

Ha tudsz olyan Amerikai autós eseményről ami elkerülte a figyelmünket küldd el az usacars.hu@gmail.com címre és publikáljuk. (lehetőleg leírással, infókkal, linkkel)

Ha vizuálisabb típus vagy, akkor nézd meg és használd a facebook oldalunkat, bár ott csak a már hivatalosan is meghirdetett események lesznek, míg a naptárban a még nem hirdetett, de már fix időpontú rendezvények is szerepelnek.

De mi is az az USACARS.hu?

Az USACARS.hu egy szigorúan reklámmentes, szervező független, klub és egyesület független kezdeményezés.

Az elmúlt években több ember és több szervezet, többek között a V8 Fanatics is próbálkozott már azzal hogy a Hazai Amerikai autós rendezvényszervezőket időpont és helyszín egyeztetés céljából egy asztalhoz ültesse. Nem sok sikerrel.

2023 novemberében azonban megtört a jég. (többek között) Buick Bandinak, Fagyinak, Boonak és a V8 Fanatics-es Lacinak és Jocónak hála, végre beindult a kommunikáció az érintettek között és pár hét alatt a Hazai Amerikai autós rendezvényszervezők jelentős része csatlakozott az USACARS.hu kezdeményezéshez.

A folyamatos kommunikáció és az egymást segítő és erősítő konstruktív együttműködés reméljük már a 2024-es szezonban is érezteti majd hatását.

Az első fontos célunk és feladatunk a Hazai Amerikai autós és Amerikai autó kedvelő közösség korrekt, reklámmentes és nem részrehajló tájékoztatása a Hazai Amerikai autós rendezvényekkel kapcsolatban. Itt nem lesznek élménybeszámolók, videók, saját és neten talált képek, nem lesznek bögyös macák és AI által generált autótmosó csüngőhasú Texasi farmerfiúk se, csak az események. Nem kell görgetni, keresgélni, azt kapod amiért jöttél.

De van egy sokkal ütősebb megoldásunk is, ha nem szeretnél lemaradni semmiről.

Már üzemel és folyamatosan frissítjük az USACARS.hu google naptárat.

Itt napi, heti vagy havi nézetben láthatod, hogy mely napokon hol és milyen rendezvények lesznek.

Az igazi okosság azonban az, hogy pár kattintással a teljes naptárat hozzáadhatod a telefonod naptárához. Ha a szinkronizálást is bekapcsolod, akkor a következő években nincs más teendőd. Az új események, vagy a meglévők változásai pár percen belül a telefonodon is megjelennek. Értesítést ezekről nem kapsz, nem sipol, nem fütyöl, nem rezeg, de bármikor ránézel, a legfrissebb infókat látod.

A naptárat itt találod:

A második célunk, hogy a Hazai rendezvényszervezőkkel együttműködve, már egy nagyon korai stádiumban (amikor még nincsenek kőbe vésve az időpontok, lefoglalva a helyszínek) tudjuk elkezdeni az időpontok egyeztetését. Természetesen már erre is van gyors, áttekinthető és interaktív technikai megoldásunk.

Miért van erre szükség?

Szerencsére több Amerikai autós rendezvény van a nyári szezonban mint ahány hétvége. Ez jó, mert van miből válogatni és így sokkal több Amerikai autós talál kedvére való programot. Az úgynevezett ütközések is elkerülhetetlenek.

Gond csak és kizárólag akkor van, ha földrajzilag közeli, vagy távolabbi, de tematikában és célközönségben azonos rendezvények ütköznek.

Egy Rockabilly buli és egy gyorsulási verseny kb semmilyen hatással nincs egymásra, vagy azonos célközönségű de egymástól 500km-re lévő találkozó se eredményez létszámcsökkenést egyik rendezvényen sem.

De két egymáshoz közeli, azonos tematikájú és célközönségű buli már senkinek se lesz jó.

Egy korai és hatékony egyeztetéssel azonban a káros ütközések minimálisra csökkenthetőek a jövőben.

Ha te is Amerikai autós rendezvényszervező vagy és még nem kerestünk meg, (vagy kerestünk, de nem találtunk) jelentkezz itt üzenetben, vagy az usacars.hu@gmail.com címen.

Az árakról még nem beszéltünk. Nem véletlenül, hiszen nincsenek árak.

Bármilyen hihetetlen, mi ezt tényleg a Hazai Amerikai autós közösségért csináljuk.

A megjelenéseknél nincs kivételezés, kiemelés és nincsenek reklámok.

Te viszont rendezvényszervezőként csak nyerhetsz az együttműködéssel, hiszen már a tervezési fázisban ki tudod választani a legideálisabb időpontot a rendezvényednek.

Ha nem vagy szervező, de találtál egy Amerikai autós eseményt, ami még nem szerepel a naptárunkban, kérünk jelezd nekünk linkkel, leírással itt üzenetben vagy az usacars.hu@gmail.com címen.

Ha eddig elolvastad akkor van remény…..

Köszönjük a figyelmet.

Széles utat és sok-sok vigyorgós mérföldet!

Üdv.: USACARS.hu csapat