Barion Pixel

Gábor / Chevrolet Silverado Extended Cab

Gyerekként valahogy mindig a dömper volt a kedvencem, illetve a járatlan utak. Ez a világkép nagyjából el is kísér egész életemben, de álljunk meg a első egyharmad után kicsit.

Han mondta a Tokyo Driftben, hogy az ember a barátairól ismerszik meg igazán. Itt el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, mikor egy át nem pihent hét után a fősulin kezet fogtam egy csókával. – NagyG vagyok! – Az semmi, én meg KisG! No ez a pillanat sem segített, hogy unalmas életet élhessek. Mérnökként mindig a megbízható és egyszerű megoldások vonzottak a szépség helyett, KisG V8 mániája pedig ragadós.

A képletből egy pickup körvonalazódott ki, de ugye abból nincs sok. A jószerencse ismét a segítségemre sietett Bacsó Józsi személyében, akinem éppen volt egy eladó. Egy éppen eladó katonai-val kelt versenyre és nyert a kényelem a minimalistával szemben. Maga a pipu egy 2001-es Silverado Extended Cab Z71. 5.3-as V8. Kanadai gyártás, nyomokban E jelet tartalmas.

Azonnal Ausztiába került egy szalonba bemutató autónak. 2004-ben helyezték forgalomba és elkezdte a sírkövek és konyhapultok szállítását. Majd, ahogy tudom kiváltotta egy Fiat 500e.

2019-ben került hozzám, azóta az állapota javul! Amit kellett kicseréltünk, rozsdát eltüntettük, helyenként új a lakkozás is, de továbbra is egy megbízható munkaeszköz. Ez itt nem a reklám helye, de külön köszönet Bütyinek és a KP Cutomsnak hogy foglalkoznak vele! Ugyan matricát azóta sem kaptam 😉

Megnéznéd élőben is?
Akkor ne hagyd ki a következő találkozónkat:

Nézz szét a V8 Fanatics garázsban: V8 Dream Team.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük