Barion Pixel

Ádám / Chevrolet Caprice Classic

Sziasztok! Ádám vagyok! Birtokomban van A Taxi! Sokan közületek ismerik a kalandos útját, ahogy hozzám került, viszont van aki még nem….. Hát most elmesélem…. Egyszer volt, hol nem volt….. Volt egy gyerek… Nevezzük az egyszerűség kedvéért őt is Ádámnak…….. Ádám nagyon régóta imádta az amcsi verdákat, ez egészen mélyen gyökeredzik benne…. Még gyermekként bringázott Debrecenben összevissza, míg rá nem talált egy kereskedésre, ami Svájcból hozott be autókat és volt a telephelyen 3-4 kockalámpás nagyhűtős ősvas. Napi szinten kijárt oda és brümmögött a tv-ben látott sorozatok hatására: T. J Hooker, Dallas, Hazárd megye Lordjai, Kojak, Knight Rider, a Bud Spencer- Terence Hill filmek, C.H.I.P.S. Ezek mind hatással voltak a lelki fejlődésére. T1-T2 és még sorolhatnám. Na szóval: Ádámka tudta mi kell neki… Egészen pontosan 30 évet várt, mire lett egy VASA! Nem éppen a leg tipptoppabb állapotú, de lett egy! Úgy volt vele, mint a legtöbb szülő. Lehet, hogy nem a legjobb, lehet hogy nem a legszebb, de az enyém és imádom! Mindent megadok neki ahhoz, hogy a legjobb legyen. Csakúgy, mint a Transformers filmben: VALLOM HOGY AZ AUTÓ KERES GAZDÁT!! Megvettem egy alap autót…. OT rendszámmal…(ez külön szopás volt) úgy, hogy az átvétel napján a váltóból elszállt az összes fokozat…. A végeredmény tréler, irány egy szerelőhöz….

Így kezdtük az ismeretséget. Aztán 3hónapig állt a szerelőnél úgy, hogy semmit se csinált rajta. Egy csavart nem húzott meg. Begőzöltem, hazahoztam és Toda és Tar Pisti barátomék életet leheltek a darab vasba.

ÉLETREKELT!!!! MŰKÖDÖTT!!!
Mindezt külföldről szemléltem, mert dolgoztam!
Megvolt az első nyilvános talija.
Bemutatkozott a V8 zártcsoportban.
Hamarabb ismerték az autót mint engem….. (lehet ez így volt jó)

Aztán Zombinál sátorfestés és minitali.
Sok új arc, mindenki rendes.
Úgy érzem magam, mint Alíz a csodaországban.

Aztán eljött a várva várt pillanat. Első közös talink. Nagyon jó esemény, nagyon jó arcokkal és ami a legfőbb: Életem első Burnout-ja díjat hozott.

Nagyon-nagy megtiszteltetés volt ez számomra. Imádom a verdát.
Nem tudom úgy otthagyni a parkolóban, hogy ne néznék vissza rá.


Mennyit fogyaszt??? MINDET!
Ülj bele, és nem fog érdekelni.
Birtokolj egy ilyet, és tudni fogod mi EZ!!
Na szóval: Chevrolet Caprice Classic 5.0 V8 (305) Gyári extrákkal, úgy mint POWER WINDOW, POWER SEAT, AC, Steering wheels.


Kicsifiam elnevezte Mr. Smith-nek.
Hát Ő Mr. Smith. Van még vele munka. Rengeteg hiányossága volt az autónak, pl. nem korhű hátsó lökös. Nem voltak extra tartozékok. Elektronikailag sem a legjobb volt.
De mindezt orvosolva, idén OT-ra megyünk…..
Egy új fényezéssel, egy merőben új megjelenéssel…..
A továbbiakban mindent dokumentálok, és jelentkezek!!
Addig is kitartást!!!
Az álmok egyszer valóra válnak!!!

P. S. Hatalmas köszönet Todának és Tar Pistinek a rengeteg segítségért… Nélkülük ez az autó ma is egy kupac romhalmaz lenne.

Megnéznéd élőben is?
Akkor ne hagyd ki a következő találkozónkat:

Nézz szét a V8 Fanatics garázsban: V8 Dream Team.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük