Barion Pixel

IX.Pick Up Drive Romhány 2024.06.27-30.

2024. június 27 – 29. között immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Nógrád megyei Romhányban a PICK UP DRIVE Rockabilly Fesztivál és Amerikai Autós Találkozó.

A Budapesttől 60 kilométerre, Nógrád megyében egyedülálló rendezvény tárt kapukkal várja az amerikai autók és a rock and roll szerelmeseit. Az eseménynek a 120 éves Angolkert ad helyet, ahol a fesztivál színpad mellett lesz romkocsma, sörsátor és kempingezési lehetőség is. Míg 2016-ban az első Pick Up Drive találkozón a látogatók 45 amerikai autót csodálhattak meg, tavaly már több, mint 150 regisztrált klasszikus amerikai 50-es és 60-as autócsodát, valamint újabb amerikai autókat is láthattak az érdeklődők.

Az autós felvonulás Romhány utcáira varázsolja Amerika szellemét. Ennek az életérzésnek az elengedhetetlen része a rock and roll és a rockabilly zene. Az elmúlt években is nagyon erős volt zenekarok terén a felhozatal, így a Pick Up Drive a hazai rock and roll és rockabilly fesztiválok élmezőnyébe nőtte ki magát. Számos nagyszerű, külföldi előadó lépett fel a fesztiválon az elmúlt években és jövőre is több nemzetközi és hazai rock and roll és rockabilly zenekar fogja szórakoztatni a közönséget.

A belépőjegyekkel, szállásokkal kapcsolatos információkat hamarosan közzé tesszük.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Ez is érdekelhet:
Ne hagyd ki Kelet-Magyarország legnagyobb Amerikai autós buliját.
Amerikai autósoknak 5 nap adrenalindús pörgés-forgás, 1 nyilvános nappal.
V8 Fanatics Amerikai autóstalálkozó Levelek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük