Barion Pixel

Bogácsi Termáltúra by ServiceTeam 2024.03.08-10.

Sziasztok!

Egy újabb év, egy újabb fürdőzés!
A hagyományokhoz híven idén is megejtjük a Bogácsi Termáltúránkat a legszebb nőnapon. Március 8-10-ig lesz lehetőségünk élvézni egymás és más társaságát, a megszokott helyszíneken, a megszokott időben és a megszokott időjárásban.
A fürdő még nem írt ki nőnapi zenés bulit idénre, de volt már Márton napi és Mikulás bulijuk tavaly, úgyhogy esélyes hogy lesz nőnapkor is fergeteg party!

A feltételek és szállásárak nem változtak tavalyhoz képest, viszont az idegenforgalmi adó igen, ez 350 Ft/fő/éjről 500 Ft/fő/éjre emelkedett.

A szállás ára 8000 Ft/fő/éj + ifa
Nagyon fontos, hogy bankkártyával NEM tudtok fizetni, de SZÉP kártyával IGEN! Kérlek jelezzétek előre, ha SZÉP kártyával szeretnétek fizetni!
Másik nagyon fontos dolog, hogy a szobák csak két éjszakára kiadók, így a két éjszakára foglalók elsőbbséget élveznek. Ha csak egy éjszakára tudtok jönni, sajnos akkor is ki kell fizetni a két éjszakát!
Jelentkezni Kerekes Sanyinál tudtok a 06709330056 -os telefonszámon, vagy Messengeren akár Sanyinál, akár a Service Team oldalán.

Végül annyit megjegyeznék a korábbi évek tapasztalatai alapján, hogy a melegvizes medencékben nincsen pezsgőfürdő, így ha buborékolást látunk valakinek a közelében, rögtön tudni fogjuk a kiváltó okot!
https://www.facebook.com/events/871688674598511

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük