14. V8 Fanatics Amerikai autóstalálkozó Levelek 2021 július 3.

Sziasztok Fanatikusok!
Először is szeretnénk megköszönni minden amerikai autósnak a részvételt! Köszönjük, hogy Velünk tartottatok és várunk Titeket szeretettel augusztus 19-22 közt is Leveleken 😉https://www.facebook.com/events/730955991171842
Aki pedig kimaradt/lemaradt annak néhány gondolat:2021 július 01-04.-én ismét felvertük Levelek csendjét, felbőgtek a motorok, sikítottak a hátsó gumik…
Az Amerikai autósoknak 4 napos rendezvényen sikerült megtartani a találkozó családi, baráti, dumálós, hülyülős, esténként bulizós jellegét, miközben a szombati napon a látványos és szórakoztató programok váltogatták egymást.
Amerikai autók szépségversenyén 3 kategóriában hirdettünk nyertest, míg a kipufogó hangnyomás mérésnél nem csak a leghangosabb autót díjaztuk, hanem a legszebb hangú autót is.
Külön köszönet a legmesszebbről jött amerikai autós barátunknak, aki Észak Írországból látogatott el hozzánk.
Díjaztuk továbbá a legnagyobb köbincses és a legidősebb amcsi vasat.
A gumifüst pályán nyújtott teljesítmény alapján nem csak a gumifüst verseny győztesét, hanem további 4 amcsi autóst is díjaztunk.
A pick up húzó versenyen az amcsi autósok az erejüket fitogtathatták, míg ügyességüket a sörivó versenyen kamatoztathatták, de azok is megtalálták számításukat, akik a szellemi vetélkedőkre (kvíz) tartogatták erejük. Egyszóval: Fergeteges buli volt. Külön köszönet a fotókért Vikinek, Timinek és Szuhanics Misinek.Ne feledjétek, augusztus 20.-án ismét találkozunk Leveleken, a 15. V8 Fanatics Amerikai autóstalálkozón.

Következő találkozónk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük